Varázskert Vendégház Balatongyörök

Bemutatkozás

Ági & Dimi

"A te házad a nagyobbik tested. Megnövekszik a nap fényében, és álomra szenderül az éj csöndességében, és álma nem álomtalan."
Kahlil Gibran : A próféta

Isten hozott a Varázskert Vendégház oldalán! A balatongyöröki strandtól 3 percre dús kertek között megbúvó, két külön bejáratú ház áll vendégeink rendelkezésére (60-60m2), 2-2 szoba, felszerelt konyhák, fürdőszobák, fedett teraszok és a gyönyörű külső terek, ahol pihenni lehet az árnyas fák alatt és grillezésre, bográcsozásra is adott a lehetőség. Nagyobb társaságnak is ideális, egyszerre 10-12 főt tudunk vendégül látni.

2011-ben találtunk rá a burjánzó kertben álló szomorú, romos épületre, azonnal megláttuk benne a fantáziát. Az elmúlt évek alatt a két kezünk munkája által újjászületett a ház, most már lelke van, igazi otthon. Olyan befogadó és életteli mint Balatongyörök.

Mediterrán hangulat jellemzi a barátságos utcákat, a főutcán nyírfák köszöntik a látogatót, minden ápolt és tiszta. Érezni az emberek szeretetét Györök iránt. A gyönyörű strand, kellemes éttermek, kávéház, kézműves fagylaltozó, zamatos helyi borok, remek koncertek szolgálják a valódi kikapcsolódást.

Itt halad el a balatoni bicikli út, a közelben számtalan lehetőség van a kirándulásra, többek között Keszthely, Szigliget, Badacsony kínálja a látnivalókat.

Ha kellemes kikapcsolódásra, kulturális élményekre, finom ízekre, gyönyörű természeti környezetre, egyszóval valódi pihenésre vágytok, gyertek szeretett falunkba Balatongyörökre.

Szeretettel várunk Benneteket!

Ági és Dimi

Szolgáltatások

Füge ház

Két külön bejáratú szoba nyílik a konyha-étkezőből, az kisebben franciaágy a nagyobbikban franciaágy és egy egyszemélyes ágy is van. A konyhában elektromos főzőlap, sütő, kávéfőző, kenyérpirító, nagy hűtő és a főzéshez szükséges minden felszerelés megtalálható. A fürdőszobában kád van és a mosógépet is lehet használni. A fedett teraszon kinti étkezésre is van lehetőség. Wifi, síkképernyős Tv és műholdas csatornák állnak vendégeink rendelkezésére.

Igény szerint babágyat, babakádat tudunk biztosítani.

Rózsa ház

Egymásból nyílik a két szoba, a nagyobbikban egy extra méretű franciaágy és egy kinyitható kanapé, a másik szobában szintén egy kinyitható kanapé található. A konyha-étkezőben elektromos főzőlap, kávéfőző, kenyérpirító, nagy hűtő és a főzéshez szükséges minden felszerelés megtalálható. A fürdőszobában zuhanyfülke van. A fedett teraszon kinti étkezésre is nyílik lehetőség. Wifi, síkképernyős Tv és műholdas csatornák állnak vendégeink rendelkezésére. Igény szerint babágyat, babakádat tudunk biztosítani.

Kert

A nagy kert csak a vendégek kényelmét szolgálja, a hátsó "nyári konyha" igazi bulizós hely, egy nagyobb társaság is kényelmesen elfér a kinti asztaloknál. Grillező, bogrács, tűzrakóhely, tűzifa is vendégeink rendelkezésére áll.

Kisállatokat előzetes egyeztetés után, szívesen és ingyen fogadunk.

Parkoló

Vendégeink a ház előtti saját parkolónkat tudják használni.

Áraink

  • Az árak létszámtól függetlenek, de házanként maximum 5-6 főt tudunk fogadni.
  • Nyitva tartás június 1-től szeptember 8-ig.
  • Minimális foglalás 2 éjszaka.
  • Június, szeptember 33000 Ft/éj/ház
  • Július, augusztus 38000 Ft/éj/ház
  • Visszatérő vendégeinknek és 5 éjszakánál hosszabb tartózkodás esetén kedvezményt nyújtunk.

Foglalás

Emailben lehet: varazskertguesthouse@gmail.com
Mobil: +36 30 469 4648

Naptár

Június 1-től szeptember 8-ig várjuk vendégeinket, naptárban pirossal jelölve láthatjátok a foglalt időpontokat.

Ajánlatkérés

* Ezek kötelezően kitöltendő mezők!

x
  • Ezen a weboldalon nem gyűjtünk semmiféle adatot
  • Az oldalon használt cookie-k (sessioncooki) kizárólag a nyelvi beállításokat segíti
  • Az elküldött email címeiket nem gyűjtjük és nem tároljuk a kapcsolatunk lezárulása után és harmadik félnek nem adjuk át.
  • Harmadik félnek (Social media) nem szolgáltatunk adatot az oldalunkról